Facademaler kører på hele Amager

​Mangler du en facademaler i nærheden af Kastrup, København S eller Amager, bør du kigge nærmere på denne hjemmeside. Her finder du nemlig Malermester Niklas Thillemann, som kan hjælpe med mange forskellige former for maleropgaver. For mig er ingen opgave hverken for stor eller for lille – jeg kan klare det hele.

Jeg har 10 års erfaring, som jeg baserer mit arbejde på. Derfor kan du altid forvente et godt resultat, hvad end du har brug for hjælp til maling af facade eller maling af vinduer og døre. Som malermester går jeg aldrig ned på kvalitet af maling, og jeg bruger derfor kun maling fra Flügger, som er noget af det bedste på markedet.

Få hjælp af en facademaler til at pifte enhver bygning op

Ser dit hjem eller din forretning grå og kedelig ud, hvis man iagttager den udefra, så kan du hurtigt og nemt pifte den op ved hjælp af en facaderenovering. Som facademaler kan jeg hjælpe dig med at få en flot facade, hvad end du er privat eller erhvervskunde. 

​Som maler har jeg et stort fokus på at yde god kundeservice, hvilket jeg blandt andet gør ved altid at overholde deadlines. Derudover rydder jeg selvfølgelig altid op efter mig selv, når jeg er færdig. Jeg nyder at rådgive kunder med idéer og inspiration til, hvordan de eksempelvis kan pifte deres facade op.

Kontakt din kompetente facademaler her for et godt og gratis tilbud

Er du på udkig efter en facademaler, som har masser af erfaring, yder god kundeservice og altid giver en god pris, så skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på telefon 28 11 68 47 eller skrive til min e-mail malermester.niklas.thillemann@gmail.com.

Som din lokale facademaler ser jeg frem til at høre fra dig.

Få et godt tilbud!​

Udfyld formularen herunder og jeg kontakter dig hurtigst muligt omkring din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt