Sprøjtemaler med specialisering i sprøjtemaling

Malermester Niklas Thillemann er specialist i sprøjtemaling og har 10 års erfaring i branchen. 

Jeg befinder mig i områderne i og omkring Kastrup, København S og Amager. Leder du efter en kompetent sprøjtemaler i nærheden af disse områder, kan du med fordel kontakte mig.

Jeg går meget op i god kvalitet og gør altid alt for at opnå det bedst mulige resultat. Derfor bruger jeg altid maling fra Flügger, når jeg maler, fordi dette er noget af det bedste på markedet. Har du en maleropgave, der skal løses, kan du med fordel vælge mig, fordi du er garanteret et godt resultat og et godt samarbejde. Jeg overholder altid deadlines og rydder naturligvis altid op efter mig selv.

Spar tid med en effektiv sprøjtemaler

Der følger flere fordele ved at anvende sprøjtemaling. Det er først og fremmest en enorm effektiv metode at bruge til at male større områder.

Derudover er det tidsbesparende, men resultatet er stadig flot og har en helt ensartet overflade, fordi der ikke bruges pensler.

Hvad end du mangler at få malet døre, vinduer, træværk, vægge eller møbler, kan du med fordel benytte dig af en sprøjtemaler. Jeg tilbyder hjælp til både private og erhvervskunder, og for mig er ingen opgave hverken for simpel eller for kompleks. Mangler du hjælp til malerarbejde, kan du altså bare kontakte mig.

Kontakt din lokale sprøjtemaler her for at få mere information

Lyder ovenstående som noget for dig, kan du kontakte mig på telefon 28 11 68 47 eller på e-mail malermester.niklas.thillemann@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Som din professionelle sprøjtemaler glæder jeg mig til at høre fra dig!

Få et godt tilbud!​

Udfyld formularen herunder og jeg kontakter dig hurtigst muligt omkring din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt